Bozita
Agria

Kontakt

Har du material till hemsidan så ser vi gärna att ni skickar det till webmaster, kontaktinformation hittar ni här

Rapport från skogsprovet i Fredriksberg 8-9/9

Då var ordinarie skogsproven avverkade. Två partier varje dag. Domare var Ulf Aronsson och Fredrik Lilliehöök. Lördagen bestod av ett blandat väder. Först mulet sedan öste regnet ner på dagen och sedan blev det vackert mot sena eftermiddagen. En terräng som upplevdes för många som jobbig både för förare och hundar, det blev en lång dag då det var svårt att få till fåglarna och många hundar som gick mycket bra och domarna ville ha dem för fågel. Två pristagare blev det dock. Tomas Jensen med unghunden Familien Mögelhöjs Bessie och öppenklass Kungshällans UF Metso med Fredirik von Essen. Söndagen visade vädergudarna upp ett betydligt bättre väder med sol. Många strykningar tyvärr det blev mindre grupper som gick ut i markerna. Bättre med fågel i ett av partierna och det visade sig att det blev en pristagare som gick i det område men fler hade chans på fågel men klarade inte av det. Pristagaren på söndagen blev Jazzamarken’s Truls X med Mattias Leonardsson. Stort tack till alla funktionärer som ställt upp och kämpat under skogsdagarna.

Lisa Danilesson

Foton: Lisa Danielsson

fberg-1fberg-2

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.